Din målerikonsult

Vi kvalitetssäkrar era entreprenader! Vi erbjuder konsulttjänster för allt inom yrkesmåleri. Allt från idé till avslutat projekt.

Som beställare skall du känna dig trygg i dina entreprenader. Vi utför löpande kontroller under entreprenadstiden för att fastställa att kvalitet och utförande motsvarar kundens förväntningar. Vi utför även besiktningar och garantibesiktningar.

Företagets hemvist är Stockholm men vi åtar oss även uppdrag i övriga Mälardalen och på Gotland.

Kontakta oss så ser vi till att hitta en lösning som passar just era önskningar och ändamål.

jens-berklerBerkler Konsult är ett konsultföretag startat 2011. Jag, Jens Berkler, kommer närmast från entreprenadledet där jag på de senare åren arbetat som arbetsledare på en av Stockholm största företag inriktade på fönsterrenovering.

Innan det drev jag under 7 år mitt eget företag inom måleri med stor del av verksamheten vikt åt fönsterrenovering. Jag gick målarskolan i Skytteholm 1990-91 och arbetade efter det på flertalet målerifirmor i Stockholmsområdet.

Bevarande av fönster på det äldre husen i stockholm har varit min huvudsyssla som arbetsledare på senare tid med kunder som Statens Fastighetsverk, Riksdagsförvaltningen, Vasakronan, Stiftelsen Skansen mfl .

Det är fantastiskt att få vara med och bevara det kulturarv som faktiskt finns i våra äldre byggnader.